Αθλητιατρική Ιατρική

Απρ 26, 2023 | NEA, Uncategorized, Γενικοί Ιατροί, ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Spread the love

Η “Medic Sports” δραστηριοποιείτε από το 2000 στην Αθλητιατρική Ιατρική. Η Αθλητιατρική είναι μια ειδικότητα που ασχολείται με την αντιμετώπιση, την διάγνωση, την αποκατάσταση και την θεραπεία ποικίλων ιατρικών προβλημάτων (π.χ. αδυναμία, κόπωση, τραυματισμοί κ.α.) σε κάθε τύπο αθλητή ή αθλητική δραστηριότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Αθλητίατρος, είναι ο “Γενικός Ιατρός” του αθλητή. Ο Αθλητίατρος αντιμετωπίζει τους αθλητές σαν ολοκληρωμένη οντότητα σε κάθε πιθανό ιατρικό πρόβλημα που μπορεί να του προκύψει.

Ασχολείται εξειδικευμένα με τον προαθλητικό έλεγχο κάθε τύπου αθλητή ανεξάρτητος αθλήματος, και με την εξειδικευμένη παρακολούθηση κατά την διάρκεια της προπόνηση και της προετοιμασία σε κάθε αγώνα του αθλητή.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της “Medic Sports” είναι εξειδικευμένο για την αντιμετώπιση οποιονδήποτε ιατρικού προβλήματος προκύψει (π.χ. αδυναμία, έλλειψη σιδήρου, έλλειψη μαγνησίου, αυξημένο CPK, κακώσεις των μυών, τραυματισμούς των επάνω και κάτω άκρων, τραυματισμούς στον αυχένα και την πλάτη, κράμπες, πόνους στη μέση, στη σπονδυλική στήλη κ.ά).

Τέλος εκτελούνται ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις για κάθε περίπτωση αθλητιατρικών προβλημάτων του αθλητή και όποτε κρίνεται αναγκαίο, με το ιατρικό εξειδικευμένο προσωπικό της “Medic Sports” καθορίζεται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Ο Λεμονής Αντώνιος, Πρόεδρος τις αθλητιατρικής εταιρίας “Medic Sports” είναι Ειδικός Γενικός Οικογενειακός Ιατρός. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και λειτουργεί το ιατρείο του στο Περιστέρι Αττικής. Έχει ειδικότητα στη Γενική – Οικογενειακή Ιατρική, με ειδίκευση στον έλεγχο υπέρτασης και σακχαρώδη διαβήτη ενώ παράλληλα είναι κάτοχος διπλώματος BLS & ATLS.

Έχει μακρόχρονη εμπειρία σε Αθλητιατρικά καθώς συμμετέχει σε αθλητικές εκδηλώσεις από το 2000 έως σήμερα σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, ενώ είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ). Διατελεί πρόεδρος και σύμβουλος υγειονομικής επιτροπής Ένωση Ποδοσφαιρικού Σωματείου Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π.) και υπεύθυνος Ιατρικής Κάλυψης αθλητικών δραστηριοτήτων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε αγώνες ομάδων Ε.Π.Ο. και Ομοσπονδιακός Ιατρός.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεση σας

Medic Sports
Πελασγίας 10 & Θηβών 136
Περιστέρι

Τηλέφωνο 210 5776400

Email Address alemonis@yahoo.gr

Web site: https://medicsports.gr/


Spread the love